>

Informiranje

Informiranje

Nahrani svoju znatiželju i informiraj se na vrijeme.

  • saznaj više o radionicama i edukacijama na kojima možeš razvijati znanja i vještine;
  • otkrij više o događanjima koja možeš posjetiti i prilikama za volontiranje;
  • doznaj više o međunarodnim razmjenama mladih u okviru kojih kojih možeš besplatno putovati i razmjenjivati znanja i vještine s vršnjacima iz Europske unije i šire;
  • pronađi društvene akcije kojima se možeš pridružiti.

Nudimo ti nekoliko načina da se informiraš.

Spremili smo pun prtljažnik informacija, samo za tebe. Najmanje jednom mjesečno dolazimo u grad Benkovac i mjesta Lisičić, Nadin, Pristeg, Smilčić i Vukšić kako bismo podijelili gore spomenute informacije i pomogli ti naći ono što te zanima.

Pripremili smo mjesečni bilten (newsletter) putem kojeg primaš informacije direktno u elektronski sandučić. Ne propusti više niti jednu priliku koja ti se pruža, a još k tome saznaj kada dolazimo s punim prtljažnikom informacija u tvoje mjesto.

Priredili smo interaktivno predavanje pod nazivom “Budi informiran”, u trajanju od 120 minuta, u kojem ćemo se poigrati dostupnim informacijama i uz tvoju pomoć definirati trenutne mogućnosti informiranja mladih, zaintrigirati ćemo te i pobuditi ti maštu mnoštvom korisnih informacija, na koje načine informacije utječu na tvoje djelovanje te koje alate možeš koristiti kako bi došao do onih informacija koje su ti vrijedne. Vrijeme i mjesto održavanja predavanja ćemo pravovremeno objaviti putem mrežne stranice, a ako želiš primiti obavijest izravno u svoj elektronski sandučić, prijavi se na newsletter.