>
Edukacija

02.02.2020

Istraži krajolik vlastite psihe kreativnim izražavanjem

Istraži krajolik vlastite psihe kreativnim izražavanjem

Vrijeme je da zaviriš u svoje Ja i otkriješ vlastite potencijale i cjelovitost svoga bića. Kroz ples, pjevanje, bubnjanje, crtanje, poeziju i pričanje priča uroni u svijet vlastite kreativnosti, a boravkom u planinskom okruženju Apuseni okupaj se pozitivnom vibracijom i poveži se s prirodom. U otkrivanju vlastitih potencijala iskoristi dobrobiti meditacije, a uz “mindfulness” budno motri svijet oko sebe.

Ako želiš istražiti krajolik vlastite psihe pomoću kreativnog izražavanja, pokreta te individualnog i grupnog rada, prijavi se na edukaciju koja će se održati od 7. do 15. travnja 2020. u rumunjskom planinskom lancu Apuseni. Kroz interaktivne radionice, individualni i timski rad te razmjenu iskustava, 24 sudionika iz Rumunjske, Italije, Hrvatske, Latvije, Španjolske, Portugala, Cipra i Grčke istražiti će svoje potencijale i ojačati kompetencije za rad s mladima u svojim zajednicama.Prije treninga potrebno je sudjelovati u pripremi koja obuhvaća čitanje tekstova i gledanje videozapisa povezanih s temom treninga. Više informacija o treningu pronađite ovdje. 

Udruga Prizma traži ukupno tri osobe iz Hrvatske koje rade s mladima, facilitiraju aktivnosti s mladima, volontiraju ili imaju doticaj s mladima u svome radu (u udruzi, klubu ili centru za mlade, školi i sl.), a prijavnicu možeš ispuniti ovdje.

Prijave se zaprimaju do 12. veljače 2020., a kriterij pri odabiru sudionika bit će motivacija te iskustvo u radu s mladima. Prijavljeni će biti obaviješteni o rezultatima najkasnije 15. veljače 2020. godine. Trening je sufinanciran sredstvima Europske unije iz programa Erasmus+. Troškovi smještaja i prehrane tijekom provedbe edukacije su osigurani, a putni troškovi za sudionike iz Hrvatske će biti refundirani do maksimalnog iznosa od 275 €.

Ako imate dodatnih pitanja javite se na info@udrugaprizma.hr.

Share with friends