>
Edukacija

03.11.2021

Razmjeni znanja i iskustva o ekologiji u Italiji

Razmjeni znanja i iskustva o ekologiji u Italiji

Prijavi se na razmjenu mladih koja će se održati u Italiji i zajedno sa 40 mladih osoba u dobi od 18 do 29 godina iz Italije, Grčke, Ujedinjenog Kraljevstva, Hrvatske, Cipra, Mađarske, Španjolske i Portugala razmijeni iskustva i znanja u području zaštite prirode i ekologije. 


Razmjena mladih će se održati u Torinu u Italiji u razdoblju od 12. do 20. siječnja 2022. godine. Smještaj je organiziran u Kući za mobilnost mladih OPEN011 . Sudionici će biti smješteni u četverokrevetnim sobama. Kreveti će imati jastuke, posteljinu i pokrivače, no potrebno je ponijeti vlastite ručnike. Tri obroka dnevno i osvježenja tijekom programa besplatno su osigurani u prostoru održavanja aktivnosti.


Prijave su otvorene do 21. prosinca 2021. godine. Udruga Prizma traži 6 sudionika u dobi od 18 do 29 godina. Prijavljeni će biti obaviješteni o rezultatima 23. prosinca 2021. godine.


Više informacija saznaj u informacijskom paketu kojega možeš preuzeti na kraju članka.


Aktivne epidemiološke mjere

Odabrani sudionici tijekom boravka u Italiji trebaju imati COVID certifikat koji sadržava jedno od sljedećih: dokaz o cijepljenju, dokaz o preboljenju ili negativan BAT/PCR test. Ako osoba nije cijepljena ili preboljela COVID-19, nužno je raditi test svakih 48 ili 72 sata kako bi bila u mogućnosti sudjelovati na aktivnostima razmjene mladih. Više informacija o aktivnim epidemiloškim mjerama pročitajte ovdje.

Share with friends