>
Edukacija

22.09.2020

Mladi iz Benkovca kampirali i ilustrirali na otoku Ižu

Mladi iz Benkovca kampirali i ilustrirali na otoku Ižu

Pod vodstvom ilustratorice Hane Tintor (https://www.hanatintor.com/) i ilustratorom i dizajnerom Filipom Peraić (https://www.peraic.com/) mladi iz Benkovca su na predivnom otoku Ižu kampirali, zajedno osmislili priču i ilustrirali.

U razdoblju od 17. do 22. kolovoza 2020. godine održan je besplatan kamp ilustracija na otoku ispunjenim mirom i kreativnom energijom. Program je sadržavao igre, pričanje priča, vježbe, aktivnosti iskustvenog učenja, upoznavanje sa raznim tehnikama ilustracije, crtanje, kolažiranje, grupni i individualni rad i sl. Posljednji dan kampa otvorena je izložba u Velom Ižu na kojoj su izloženi radovi nastali tijekom kampa.

Ilustrirana priča: Odraz


Što je Kamp ilustracija?
Kamp ilustracija je petodnevni program za mlade koji su zainteresirani za crtanje i prepričavanje priča. Program je prikladan za početnike i za napredne. Tijekom radionica sudionici imaju priliku otkriti različite tehnike ilustracije i predstaviti priču koju su osmislili zajedno s drugim sudionicima.

Više o kampu: 
https://www.kampilustracija.eu/ 
https://generatorkulture.eu/aktivnost/kamp-ilustracija 
https://web.facebook.com/events/631348294142032/ 
http://www.instagram.com/generatorkulture

Želiš sudjelovati na sljedećem kampu ilustracija kojega planiramo organizirati tijekom ljeta 2021. Godine? Posjeti mrežnu stranicu www.kampilustracija.eu i javi nam se!

Organizacija kampa je sufinancirana u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. iz Europskog socijalnog fonda. Projekt pod nazivom Generator kulture Benkovac je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj komunikacije isključiva je odgovornost Udruge za poticanje razvoja ljudskih potencijala i kreativnosti - Prizma.

Share with friends