>

Filmski festival mladih

Filmski festival mladih

Zamišljamo Filmski festival mladih kao mjesto susreta i afirmiranja mladih filmskih entuzijasta i amatera te profesionalaca. Format festivala, program, mjesto i vrijeme održavanja je potpuna nepoznanica. Enigma. Zašto? Jer želimo izgraditi Filmski festival mladih s tobom! Okušaj se u svijetu filma i pomozi nam izgraditi Filmski festival mladih. Tražimo entuzijaste koji će nam pomoći kreirati sadržaj festivala, zajedno s nama odlučivati o programu festivala, doprinijeti pri organizaciji i promociji festivala. Podijeli svoje iskustvo i znanje s nama.


Prvi filmski festival mladih pod nazivom Ciklop Film Fest održan je od 17. - 21. kolovoza 2021. godine na novouređenoj tržnici u Benkovcu. U petodnevnom programu prikazano je 40 filmova mladih filmskih autora_ica.


Drugo izdanje filmskog festivala mladih održalo se na otvorenom u predivnom okruženju staroga grada Benkovca od 18. do 22. prosinca 2021. godine, na Trgu Domovinske zahvalnosti u Benkovcu. U petodnevnom programu prikazano je 20 kratkometražnih filmova mladih filmskih autora_ica iz Hrvatske, Srbije i BiH, te dva dugometražna filma.


Želiš biti dio pozitivne priče i pomoći nam pripremiti treće izdanje filmskog festivala mladih? Javi nam se i volontiraj na CFF-u! Više informacija pronađi na www.ciklopfilmfest.eu


Ulaz na filmske projekcije je besplatan.