>

Upoznaj poduzetništvo

Upoznaj poduzetništvo

Želiš li znati nešto više o poduzetništvu? Naučiti što je društveno poduzetništvo? Otkriti koje praktične korake poduzeti kako bi registrirao/la tvrtku i kako započeti? Pitaš se možeš li dobiti financijsku potporu ili bespovratna sredstva za svoju poslovnu ideju? Želiš čuti uspješne priče mladih i/ili društvenih poduzetnika?

Interaktivno predavanje "Upoznaj poduzetništvo" u trajanju od 120 minuta, namijenjeno je mladima koji žele dobiti praktične savjete i čuti uspješne priče mladih poduzetnika. Tijekom predavanja bit će govora o temeljnim elementima društvenog poduzetništva, moći ćeš upoznati praktične korake potrebne za registraciju tvrtke ili obrta otkriti kome se obratiti za savjet o poslovnom planu, doznati o državnim potporama za mlade poduzetnike i korištenju europskih fondova za ostvarivanje bespovratnih sredstava.

Istraži s nama prilike i mogućnosti ulaska i ostanka u poduzetništvu.

Vrijeme i mjesto održavanja predavanja ćemo pravovremeno objaviti putem mrežne stranice, a ako želiš primiti obavijest o predavanju izravno u svoj elektronski sandučić, prijavi se na newsletter.