>

31.01.2020

Zavolontiraj u Njemačkoj i stekni vrijedno iskustvo

Zavolontiraj u Njemačkoj i stekni vrijedno iskustvo

Želiš li iskusiti život u jednom od sedam Njemačkih gradova i pri tome činiti dobra djela? Udruga Mladi u Europskoj uniji omogućava mladima između 18. i 30. godina mladosti izvrsnu priliku da volontiraju te istovremeno stječu radno iskustvo u područjima kulture i mladih te medicinske i socijalne skrbi za starije i nemoćne, za fizički i mentalno oboljele osobe, te skrbi za djecu sa oštećenjem sluga. Prijavi se i volontiraj u Wolfachu, Freiburgu, Dornstettenu, Schramberg-Sulgenu, Weingartenu, Stegenu ili Freiburgu.

Ako ne govoriš njemački jezik nije frka! Tijekom boravka ti je osiguran besplatni tečaj njemačkog jezika. Osim toga, osiguran ti je besplatan smještaj, zdravstveno osiguranje, prehrana i putni troškovi. Još dobiješ i džeparac.

Ako si zainteresiran/a javi se ekipi iz Šibenika u udruzi Mladi u EU na +385 22 212 834, elektroničkom poštom na adresu sanja.barisic@mladi-eu.hr ili ih posjeti u uredu na adresi Prilaz tvornici 41 (Plaža Banj), Šibenik. Pomoći će ti u ispunjavanju prijave i dokumentacije te podržati u svim fazama tvog volontiranja.

Saznaj više klikom na ovaj link.

Share with friends