>
Edukacija

03.08.2020

Održana radionica Kreativnost i poduzetništvo

Održana radionica Kreativnost i poduzetništvo

10. i 13. srpnja 2020. godine u Gradskoj knjižnici Benkovac održana je besplatna radionica pod nazivom Kreativnost i poduzetništvo tijekom koje su mladi imali priliku:


  • usporediti oblike poslovanja (obrt, trgovačka društva, zadruga, udruga, OPG) i odlučiti koji oblik poslovanja najbolje odgovara za njihovu poslovnu ideju, 

  • saznati kako i gdje registrirati poslovanje,

  • saznati o dostupnim mjerama i programima EU za poticanje mladih poduzetnika,

  • generirati i razmijeniti poslovne ideje,

  • saznati praktične savjete pri kreiranju nacrta poslovnog plana,

  • Izraditi nacrt poslovnog plana za svoju poslovnu ideju. 


Radionicu su vodili Martin Mrša i Vinko Livaković, voditelji sa dugogodišnjim iskustvom rada u civilnom sektoru i vodstvu tvrtke, pisanju i provedbi projekata financiranih iz EU fondova.  


Propustio/la si radionicu i želio/la bi naučiti više o poduzetništvu i pretvoriti svoju ideju u uspješan poduzetnički pothvat? Javi nam se na hello@generatorkulture.eu jer pripremamo još ovakvih zanimljivih radionica. 


Organizacija radionice je sufinancirana u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. iz Europskog socijalnog fonda. Projekt pod nazivom Generator kulture Benkovac je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj članka isključiva je odgovornost Udruge za poticanje razvoja ljudskih potencijala i kreativnosti - Prizma.

Share with friends