>
Događanja

01.07.2020

Prijavi se na Kamp Ilustracija

Prijavi se na Kamp Ilustracija

Kamp ilustracija je besplatni petodnevni program za mlade (od 15 do 29 godina) koji su zainteresirani za crtanje i prepričavanje priča, koji će se održati od 17. do 22. kolovoza 2020. godine na otoku Ižu, u kampu hotela Korinjak. Za odabrane sudionike besplatno su osigurani šator, obroci, materijal za radionice, a troškovi javnog prijevoza će biti refundirani.Program je prikladan za početnike jednako kao i za napredne.

Prijavi se, sudjeluj na odličnom programu i istraži svijet ilustracija, boja i tekstura, prepričavaj priče i ilustriraj, započni nova prijateljstva u predivnom prirodnom okruženju otoka Iža.

Uz podršku volontera i vodstvo ilustratora/ica razvij vještine crtanja i ilustriranja i otkrij kako kreativno interpretirati priče.


Program kampa ilustracija je besplatan, a uključuje:


- rad u grupama s profesionalnim ilustratorom
- pripovjedačke večeri
- primjenu tehnike kolaža
- grupne i individualne aktivnosti
- aktivnosti u prirodi
- izložbu novonastalih ilustracija.


Prijaviti se možeš kao sudionik/ica ili kao volonter/ica.

Broj mjesta je ograničen, stoga požuri i prijavi se.

Više informacija o kampu možeš pronaći na www.kampilustracija.eu, a prijaviti se možeš na www.kampilustracija.eu/ukljuci-se 


Organizacija kampa je sufinancirana u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. iz Europskog socijalnog fonda. Projekt pod nazivom Generator kulture Benkovac je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj članka isključiva je odgovornost Udruge za poticanje razvoja ljudskih potencijala i kreativnosti - Prizma.

Share with friends