>
Događanja

19.10.2020

Započela priprema filmskog festivala mladih u Benkovcu

Započela priprema filmskog festivala mladih u Benkovcu


Zanima te svijet filma? Obožavaš gledati filmove, bez obzira jesu li dokumentarci, kratkometražni, dugometražni, igrani, animirani...? Mlad_a si? Želiš sudjelovati u organizaciji filmskog festivala mladih?
Pridruži se mladom timu filmskih entuzijasta i pomozi nam organizirati filmski festival mladih. Započeli smo s pripremom festivala, a za nove i svježe ideje si nam potreban_na ti.

Mi zamišljamo filmski festival mladih kao mjesto susreta i afirmiranja mladih filmskih entuzijasta i amatera te profesionalaca.Trebati će nam volonteri koji će s nama osmisliti idejni koncept filmskog festivala, pomoći pri pronalasku savršenog mjesta u Benkovcu za prikazivanje filmova, pomoći pri organizaciji festivala, upravljati volonterima, promovirati festivalske aktivnosti i motivirati mlade da se priključe.


Pozivamo zainteresirane mlade s područja grada Benkovca da nam se pridruže u aktivnostima organizacije filmskog festivala mladih. Možete se javiti na info@udrugaprizma.hr, luana@udrugaprizma.hr ili na hello@generatorkulture.eu 

Share with friends