>
Događanja

11.05.2022

Prijavi se na filmske radionice!

Prijavi se na filmske radionice!

Imaš između 0 i 30 godina i živiš na području grada Benkovca? 

Zanima te film ili možda želiš jednostavno naučiti nešto više i upoznati nove ljude? 

PRIJAVI SE NA FILMSKE RADIONICE U BENKOVCU!


Na radionicama ćeš naučiti producirati cijeli kratkometražni film. I ne samo to, film će također biti prikazan na "Ciklop" film festivalu koji će se održati  04.08.2022.


Malo više o našem predavaču: 

Vladimir Miketa, zadarski redatelj, producent i snimatelj s preko 15 godina iskustva. Radeći na najvećim svjetskim projektima kao što su "Igre prijestolja" (Game of Thrones), McMafia, DIG, Strike Back, Hitman`s wife bodyguard itd., te reklamama za najveće svjetske brendove poput Ford, Mercedes, Heinz, itd. skupljao je iskustvo i znanje koje mu je uvelike pomoglo u njegovom daljem radu. 


Protekle je godine, u suradnji sa Nizozemskim kolegama, ko-producirao najveći projekt u karijeri - Nizozemsku verziju reality show-a "Survivor".

Osim komercijalnih projekata bavi se i aktivističkim radom većinom ekološke tematike od kojih ističe kratki film "It`s not too late" koji je prikazan na nekoliko filmskih festivala diljem svijeta i uslijed kojeg je pokrenuta istoimena eko akcija. Ove godine kreće se u izradu dokumentarca na temu zaštite podmorja Karinskog mora. 


Imaš priliku učiti od jednog od najtalentiranijih ljudi na našem području stoga iskoristi priliku! 


Svi programi počinju u 16.00h. Program radionica: 

Dan 1: Teorijski dio 

Dan 2: Pisanje scenarija (teorija i praksa)

Dan 3: Snimanje kadrova za odabrani scenarij

Dan 4: Montaža

Dan 5: Montaža


PRIJAVA!

Share with friends