>
Edukacija

22.09.2021

Pridruži nam se na besplatnoj edukaciji u Italiji

Pridruži nam se na besplatnoj edukaciji u Italiji

Imaš iskustva u radu s mladima? Volontirao_la si na aktivnostima za mlade? Onda sigurno znaš da rad s mladima nije uvijek zabavan kako bi se moglo činiti. Često se osobe koje rade s mladima ne mogu nositi sa svim poteškoćama, sukobima, emocijama i izazovima na koje naiđu u svom radu s mladima. Ovaj tečaj je prava prilika da osnažiš svoju emocionalnu inteligenciju, otpornost na poteškoće i izazove s kojima se susrećeš u radu s mladima i razviješ kompetencije nužne za bolji rad s mladima. 

Pridruži nam se u mjestu Giovinazzo nadomak Barija u Italiji od 13. do 19.  listopada 2021. godine na besplatnoj edukaciji u okviru projekta “Under my Skin” i zajedno sa 24 osobe koje rade s mladima iz Hrvatske, Estonije, Francuske, Italije, Poljske, Španjolske i Turske, nauči nove metode za rad s mladima i razvij meke vještine. 

Sudionici trebaju imati:

  • Visoku motivaciju za razvoj mekih vještina.

  • Iskustvo u radu s mladima ili volontersko iskustvo rada s mladima.

  • Dobru razinu poznavanja engleskog jezika.

  • Mogućnost razvoja aktivnosti za mlade i širenja rezultata projekta u njihovoj stvarnoj ili budućoj karijeri osobe koja radi s mladima.

  • Biti stariji od 18. godina.

 

 

Troškovi smještaja i prehrane za odabrane sudionike su u potpunosti pokriveni iz budžeta projekta, a putni troškovi se refundiraju u skladu s najjeftinijim i najprikladnijim prijevoznim sredstvom do iznosa od 180 € po sudioniku.

 

Prijavi se ovdje. Prijave su otvorene do 30. rujna 2021. godine.

 

Zanima te više informacija? Preuzmi info paket ovdje

 

Ako imaš dodatnih pitanja slobodno nam se obrati na info@udrugaprizma.hr

Share with friends